En gång knutte, alltid knutte

För många år sedan gjorde jag min fram till dess överlägset största investering. Jag köpte mig en begagnad motorcykel, en BMW K100S -85. Jag var 20 år, Kenneth and the Knutters  snurrade på skivspelaren och det blev många tusen mil över hela Europa under några år. Jag var ung och livet var en fest. Men tiden har en förmåga att gå och med tiden så var suget efter frihetskänsla och öppna landsvägar lika stort. Min BMW placerades längst in i garaget och turerna blev allt kortare och mer sällsynta tills den dagen då de helt upphörde. Min trogne gamle vän hamnade under filtar och ställdes av.

Livet går vidare, man glömmer somt och återupplivar annat

Livet rullar på, barnen blir stora och plötsligt finns det plötsligt där. Tid att göra som man vill en kväll eller helg. Det finns plötsligt tid för att grensla den gamle trotjänaren. Den hade stått i över 10 år och såklart var det stendött när jag försökte att starta den. Jag är en sån som hellre kör än mekar, så jag tog med mig motorcykeln på släp till MC Team 1 ett företag i Borås som kan allt om motorcyklar.

Liket lever och går som ett spjut tack vare MC team 1

Jag tyckte nästan det var lite pinsamt att visa upp min försummade vän. Det var gnissel och protester lite varstans i maskinen, men herrarna på MC team 1 försäkrade att de hade sett betydligt värre och att de skulle få liv i maskinen. Jag beställde en tid för besiktning och sedan enades vi om att jag skulle hämta upp min mc samma dag och åka direkt dit. MC team 1 fick fria händer att byta allt som behövdes för att få skicket till så gott som nytt. Jag fixade registrering och försäkring och var på härligt humör när polaren körde mig för att hämta upp min BMW. MC team 1 förklarade allt de hade gjort och sedan startade de upp den. Den gick som en dröm, som jag saknat det där vinande ljudet. Jag betalade, tog på mig stället och hjälm och for iväg. Utan anmärkning i besiktningen och sedan ut i försommarkvällen. Det blir inte mycket bättre.