Truckutbildning

Det senaste året har jag jobbat mycket med att fylla på mitt cv med olika erfarenheter för att helt enkelt så småningom hitta ett jobb. Jag är bara 16 år gammal men har ändå stora visioner om vad jag ska jobba med när jag väl slutat skolan. Redan nu har jag full koll på vilka utbildningar vidare jag kan söka in på men jag är också ganska nöjd med att fortsätta fylla på mitt cv med olika erfarenheter på andra vis.

Ett sätt att verkligen utvecklas på är ju att läsa olika utbildningar men som kanske inte är en högskolutbildning på 3 år. Truckutbildarna är en väg att gå där man kan gå en prisvärd utbildning för att kunna ta truckkort. Det som dessutom är toppen är att dem bedriver utbildning på många olika platser runt om i Sverige vilket gör att man heller inte blir begränsad på det viset.

Truckutbildarna är en väg att gå

Ja men som jag nämnde så är Truckutbildarna en väg för mig som jag känner skulle passa bra när jag väl gått ur skolan och kommit upp i rätt ålder. Där finns det nämligen truckkort i alla olika möjliga klasser men oftast rekommenderas dem som är mest efterfrågade av företagen. På så vis kan man vara med i branschen på ett sätt som man inte är annars utan utbildningen.

Så jag kommer garanterat fortsätta att fylla på mitt cv men vill även försöka utöka det på andra vis. Jag har därför hört av mig till Truckutbildarna för att se om dem behöver hjälp på andra vis. Jag har nämligen stor erfarenhet om att hålla presentationer inom vissa ämnen då jag håller olika kurser på gymmet där jag jobbar. Jag vill verkligen utvecklas och hoppas kunna göra det tillsammans med Truckutbildarna.