Kollar på cyklar och träningsprylar till garaget

Jag blev lite sugen på att börja med löpning igen. Sprang igår ett par kilometer och blev helt slut i kroppen. Efter löppasset kände jag att min gamla knäskada började värka. Knäskadan dyker upp när jag löptränar längre distanser. Vill inte lägga ned träningen så funderar istället på att skaffa en cykel. Kanske skulle man kolla in en el fatbike från Wafabike? Det finns fler märken och cykelmodeller, men jag skaffar gärna en fatbike oavsett om det är en el fatbike från Wafabike eller en vanlig mountainbike av annat märke. Vad för produkter behövs när jag köper en cykel? Cykelhjälm, lås och vattenflaska är väl det enda som är nödvändigt?

Cykling är mer skonsamt mot kroppen och du får samtidigt en bra fysisk träning i kombination med en trevlig tur kring städer och natur. Det finns väldigt bra cykelbanor här i Skåne och kommunen satsar även på att bygga ut nya cykelleder i ett naturreservat.

Ett annat intressant alternativ är att skaffa en motionscykel till garaget. Då kan jag lugnt promenera ned till cykeln och köra ett pass utan att behöva bry mig om vilket väder som dyker upp. Det finns gott om plats i garaget och nu när jag funderar så är faktiskt en motionscykel ett intressant alternativ. Behöver inte en avancerad modell, det räcker med en enklare cykelmodell med ett par växlar. Min polare äger en motionscykel, ska prata med honom och höra var han köpt den.

När jag ändå skaffar mig en motionscykel ska jag kolla på hemmagym. Vore perfekt med ett komplett gym i garaget så jag kan trimma upp kroppen till fin form. Hantlar, skivstång, vikter och en träningsbänk räcker som startpaket, jag kan köpa till fler träningsredskap när jag behöver. Var hittar jag bra produkter för hemmaträning? Det finns säkert ett par intressanta alternativ om jag Googlar ett par minuter.